Els joves d’entre 14 i 17 anys podran fer les classes amb una aeronau no tripulada que s’emportaran de regal

Eurania s’ha proposat acostar els joves a l’àmbit de l’aviació no tripulada a través de sessions teòriques i pràctiques combinades per fomentar vocacions científico-tècniques. Concretament, oferirà un campus d’estiu en el què, de la mà d’instructors i pilots professionals, els assistents podran adquirir coneixements bàsics d’aviació per pilotar drons (meteorologia, reglamentació, operació, comunicació, fraseologia aeronàutica, etc.), així com habilitats per aprendre a volar de manera segura i per identificar llocs i entorns segurs per volar.

El campus, que s’ha organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Vila de Cercs,és el primer d»aquestes característiques a la Catalunya central. Tindrà lloc entre el 4 i el 8 de juliol en horari de matins a les instal·lacions de l’Escola Sant Jordi de Cercs, està pensat especialment per a joves d’entre 14 i 17 anys. El preu és de 165 euros i inclou sessions teòriques, pràctiques i de vols reals, esmorzar saludable diari. A més, com que la millor manera d’aprendre és practicant, Eurania entregarà a cada un dels assistents un mini-dron per tal que puguin seguir les classes. Un cop acabat el campus, se’l podran quedar com a regal.

Les aeronaus no tripulades o drons són una tecnologia aplicable a qualsevol àmbit, des del lúdic fins als treballs aeris de fotografia, l’agricultura de precisió, la filmació, la topografia i la revisió i manteniment d’infraestructures.

Els joves senten una especial simpatia per aquesta tecnologia, que es pot convertir en un mètode divertit d’acostament a la robòtica i l’aeronàutica o bé representar una amenaça si se’n fa un ús inadequat. És per aquest motiu que Eurania treballa des de fa temps en fer pedagogia sobre el seu ús responsable.

Les places del campus d’estiu són limitades i la seva assignació es farà per rigorós ordre d’inscripció. En aquest enllaç hi trobaràs tota la informació per fer-ne l’inscripció. 

http://www.euraniaservices.com/wp-content/uploads/2015/11/Informaci%C3%B3-campus-destiu-apr%C3%A8n-a-pilotar-un-dron.pdf